تبلیغات
مجله خانواده - مطالب خرداد 1394

مجله خانواده

سه شنبه 12 خرداد 1394

میگوها را در خرده‌های نان ترد panko بخوابانید و طعم‌دار کنید تا خوشمزه‌ترین میگوهای سرخ‌شده‌‌ی عمرتان را تجربه کنید

Japanese-Style-Deep-Fried-Shrimp

ادامه مطلب

  • نظرات() 
  • سه شنبه 12 خرداد 1394

    miso خمیریست از سبوس لوبیا که طعم تندی به غذا می‌بخشد. دستور پخت سوپی سریع و سالم که درآشپزی ژاپن بسیار محبوب است. 

    Japanese-Soup-with-Tofu-and-Mushrooms

    ادامه مطلب

  • نظرات() 
  • طرز تهیه بیف sukiyaki

    سه شنبه 12 خرداد 1394

      با گوشت گوساله، برنج بخارپز سرو کنید. 

    sukiyaki-beef

    ادامه مطلب

  • نظرات() 
  • سه شنبه 12 خرداد 1394

    تنوعی در سس کلاسیک مکزیکی با مواد غذایی رایج در ژاپن. من تغییراتی در این دستور پخت ایجاد نمودم چون علاقه‌ایی به طعم گشنیز نداشتم. با Wasabi طعمی تند به آن ‌ببخشد.  

    Japanese-Fusion-Guacamole

    ادامه مطلب

  • نظرات() 
  • سه شنبه 12 خرداد 1394

    خوشمزه‌ترین خوراک مرغ با نودل با آرد گندم سیاه! این نودل را می‌توان از سوپرمارکت‌های آسیایی تهیه نمود. 

    yakisoba-chicken

    ادامه مطلب

  • نظرات() 
  • یکشنبه 10 خرداد 1394

    تهیه‌ی این پیش غذا فقط ۱۰ دقیقه طول می‌کشد اما طعم آن شبیه به غذاهای رستوران ۵ ستاره است. اینماهی تن با سس تارتار به طرز خارق‌العاده‌ای ساده و فوق‌العاده است!  

    Tuna-Tartare

    ادامه مطلب

  • نظرات() 
  • طرز تهیه سوشی رولتی

    یکشنبه 10 خرداد 1394

    سوشی را می‌توان با هر آنچه که دوست دارید، پر کنید. به جای گوشت چرچنگ معمول، سالمون را امتحان کنید. با سس teriyaki و wasabi سرو کنید. 

    Sushi-Roll

    ادامه مطلب

  • نظرات() 
  • یکشنبه 10 خرداد 1394

    یکی از دوستان مادرم این غذا را برای من تهیه می‌کرد. تورتیلینی پنیری را با گوجه‌فرنگی خامه‌ای و سس اسفناج سرو می‌نمود. من عاشقش هستم! 

    Spinach-Tomato-Tortellini

    ادامه مطلب

  • نظرات() 
  • یکشنبه 10 خرداد 1394

    پیش غذایی خوشمزه که می‌توان آن را در شب‌های مهمانی با نوشیدنی یا در شب‌هایی که به بازی مشغولید سرو کنید. آن را با انواع  نان تست فرانسوی که برش‌های باریکی خرده‌اند، سرو کنید.  

    Tuscan-Cream-Cheese-Spread

    ادامه مطلب

  • نظرات() 
  • یکشنبه 10 خرداد 1394

    سالادی خوشمزه برای عاشقان پنیر. تهیه‌ی آن سریع و ساده است. 

    Owens-Mozzarella-And-Tomato-Salad

    ادامه مطلب

  • نظرات() 
  • پنجشنبه 7 خرداد 1394

    میگوی خوشمزه در سس آلفردو با قارچ مخصوص ناحیه‌ی پورتوبلو و فلفل قرمز

    Peppered-Shrimp-Alfredo

    ادامه مطلب

  • نظرات() 
  • پنجشنبه 7 خرداد 1394

    این پیتزای مورد علاقه‌ی نوه‌ی من است. این پیتزا یک وعده‌ی کامل است اما سرو آن با یک سالاد، فوق‌العاده‌تر می‌شود. با تهیه‌ی پیتزای مورد علاقه‌ی خود تجربه‌ای جالب کسب نمائید. 

    Bubble-Pizza

    ادامه مطلب

  • نظرات() 
  • پنجشنبه 7 خرداد 1394

    این خوراک آسان سبک جدیدی از خوراک لوبیای سنتی است. این دستور پخت متشکل از پپرونی، قارچ و یک شیشه سس اسپاگتی است. هر گاه این غذا را برای دیگران تهیه نمودم، از من دستور پخت آن را پرسیدند. 

    Italian-Style-Chili

    ادامه مطلب

  • نظرات() 
  • پنجشنبه 7 خرداد 1394

    در تهیه‌ی این ترکیب خامه‌ای متشکل از دو سس خامه‌ای محبوب، از میان‌برهایی( مانند پنیر خامه‌ای و سس پستوی آماده) استفاده می‌کنیم، راه‌هایی هوشمندانه برای سرو غذای در کم‌ترین زمان

    Chicken-Alfredo-Pesto-Pasta

    ادامه مطلب

  • نظرات() 
  • پنجشنبه 7 خرداد 1394

    این غذای ساده‌ی ایتالیایی  وعده‌ای کامل متشکل از مرغ، فلفل، قارچ و سبزیجات است. 

    Chef-Johns-Chicken-Cacciatore

    ادامه مطلب

  • نظرات() 
    • تعداد صفحات :2
    • 1  
    • 2  

    آخرین پست ها


    نویسندگان



    آمار وبلاگ

    • کل بازدید :
    • بازدید امروز :
    • بازدید دیروز :
    • بازدید این ماه :
    • بازدید ماه قبل :
    • تعداد نویسندگان :
    • تعداد کل پست ها :
    • آخرین بازدید :
    • آخرین بروز رسانی :

    اَبر برچسبها