تبلیغات
مجله خانواده - مطالب فروردین 1394

مجله خانواده

دوشنبه 31 فروردین 1394

لیموناد

دستور تهیه شربت لیمو و نعنا به اندازه 2/5 پیمانه

مواد لازم :
  • شاخه نعنای تازه : 2 پیمانه
  • آب : 2 پیمانه
  • شکر : یک پیمانه
  • پوست 3 عدد لیمو

مواد لازم برای تهیه لیموناد نعنایی :

  • شربت لیمو و نعنا : 2 پیمانه
  • آب سرد: 2 پیمانه
  • یخ خرد شده : 2 پیمانه
  • آب لیموی تازه : یک و یک چهارم پیمانه

طرز تهیه :

  1. درون قابلمه متوسطی، آب، شکر و پوست لیمو را بجوشانید؛ مخلوط را آنقدر هم بزنید تا شکر آن حل شود.
  2. قابلمه را از روی حرارت برداشته، نعنا را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
  3. ظرف را درب بسته به مدت یک ساعت در دمای محیط اتاق قرار دهید.
  4. مایع را با یک صافی درون ظرفی ریخته و مواد جامد آن را جدا کنید.
  5. شربت حاصله در ظرف دربسته درون یخچال به مدت 5 روز قابل نگه‌داری است.
  6. پس از حاضر شدن شربت لیمو و نعنا حال لیموناد نعنایی را تهیه می کنیم

طرز تهیه :
همه مواد فوق را با هم مخلوط کرده و درون پارچ بزرگی بریزید سپس با آن لیوان‌ها را پر کنید.

  • نظرات() 
  • دوشنبه 31 فروردین 1394

    دستور تهیه پیتزا پپرونی

    مواد لازم

    • خمیر پیتزا =(میتوانید به صورت آماده خریداری نمایید یا خودتان درست کنید)
    • ظرف فلزی یا توری مخصوص پخت پیتزا
    • سس قرمز
    • پنیر پیتزا
    • سوسیس پپرونی یا ژامبون پپرونی
    • گوجه فرنگی وفلفل دلمه + ادویه 
    • روغن مایع

    طرز تهیه

    1. ابتدا فر را در دمای 120 درجه روشن کنید تا گرم شود.سپس کف ظرف مخصوص پیتزا را روغن بمالید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد. خمیر را داخل ظرف قرار دهید اگر خمیر را از بیرون بخرید باید طرفی که صافتر هست را رو به بالا قرار دهید.
    2. اگر خمیرتان خشک بود دور خمیر را کمی مرطوب کنید تا در هنگام طبخ نسوزد . سس قرمز را روی نان بمالید (به ضخامت 3 میلیمتر) . بعد پنیر پیتزای رنده شده را روی سس بریزید تا کاملا سطح نان را بپوشاند.
    3. سپس سوسیس یا ژامبون پپرونی را که خرد کرده اید روی پنیر پیتزا بچینید بعد مواد دیگر مثل گوجه و فلفل دلمه ای و … را روی پیتزا بریزید.
    4. ظزف را داخل فر قرار بدید و دما رو روی 220 درجه تنظیم نمایید. هرپانزده دقیقه پیتزا را چک نمایید و زمانی که احساس کردید پیتزای شما پخته است و از پف مطلوب برخوردار گشته آن را از فر بیرون بیاورید.

    نکته:در هنگام تهیه هر نوع پیتزایی دقت نمایید که دمای تمام مواد اولیه یکسان باشد.

  • نظرات() 
  • دوشنبه 31 فروردین 1394

    دستور سالاد میگو با سس

    موادلازم:

    • میگوی تمیز و پخته شده : 150 گرم
    • كرفس ریز شده :100 گرم
    • مایونز یا سس سالاد . 3 قاشق غذا خوری
    • تخم مرغ :4 عدد
    • فلفل و نمك : به مقداركافی

    طرزتهیه:

    كرفس خورد شده را با كمی آب می پزیم تا نرم شود . سپس آنرا در داخل آبكش ریخته تا آب آن گرفته شود. میگو را پوست كنده، پخته و داخل ظرفی حاوی آبلیمو و نمك و فلفل و كمی روغن زیتون ریخته (در صورت تمایل كمی هم سیر به آن اضافه می كنیم ) و به مدت یك ساعت می خوابانیم و در یخچال نگه می داریم .

    بعد از مدتی کوتاه میگوها را از ظرف در آورده و داخل دیس می چینیم و بینشان كرفس ریخته و مایونز را بر روی مواد می ریزیم . سپس تخم مرغ های پخته شده را ورقه ورقه كرده و بین میگو ها قرار می دهیم به طوری كه خورد نشود . می توان اطرافسالاد را با برگ كاهو و پره های لیمو ترش و جعفری تزیین كرد .

  • نظرات() 
  • یکشنبه 30 فروردین 1394

    trout-recipe

    مواد لازم برای 4 نفر:

    • قزل‌آلای درسته 4 عدد
    • آب لیموترش 1 عدد
    • نمك 1 قاشق چایخوری
    • سیر 2 حبه
    • شوید خشك 4 قاشق چایخوری
    • جعفری تازه 4 قاشق چایخوری
    • پنیر فتا 200 گرم
    • نمك و فلفل به میزان لازم
    • ژامبون چرب 200 گرم
    • پیاز كوچك نگینی خرد شده 2 عدد
    • كره 1 قاشق غذاخوری
    • آب سبزیجات (قرص سبزیجات) 125 میلی‌لیتر

    ادامه مطلب

  • نظرات() 
  • یکشنبه 30 فروردین 1394

    میگو پلو

    مواد لازم:

    • برنج 500 گرم
    • نخودفرنگی پخته 250 گرم
    • میگوی تمیز شده 200 گرم
    • پیاز متوسط 1 تا 2 عدد
    • نمك، فلفل و ادویه به دلخواه
    • گوجه‌فرنگی 2 تا 3 عدد
    • زعفران به میزان لازم
    • روغن مایع به میزان لازم
    • كره 25 گرم

    ادامه مطلب

  • نظرات() 
  • جوجه کباب تابه ای

    یکشنبه 30 فروردین 1394

    جوجه کباب تابه ای

    مواد لازم :

    • مرغ : ۱ عدد، ریز خرد شده
    • نمک، فلفل و پودر سیر : به مقدار لازم
    • زعفران: به مقدار لازم
    • پیاز : ۱ عدد، ریز سرخ شده
    • کره : ۲۰ گرم
    • فلفل دلمه : ۱ عدد متوسط، نگینی ریز شده (به دلخواه)

    ادامه مطلب

  • نظرات() 
  • پنجشنبه 27 فروردین 1394

    سوپ سیب زمینی

    سوپ سیب زمینی یک غذای بسیار ساده و فوق العاده خوشمزه و مقوی است که پیشنهاد میکنیم امتحانش کنید …

    مواد لازم:

    • سیب زمینی: 3 عدد، متوسط
    • زرده تخم مرغ: 1 عدد
    • کره: 40 گرم
    • جعفری خرد شده: 100 گرم
    • آبلیمو: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
    • نمک و فلفل: به مقدار لازم

    ادامه مطلب

  • نظرات() 
  • پنجشنبه 27 فروردین 1394

    دلمه پیاز سفید

    مواد لازم:

    • گوشت گوساله 200 گرم
    • روغن یا کره ربع پیمانه
    • پیاز سرخ کرده 2 تا 3 قاشق سوپخوری
    • فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
    • سبزی دلمه خرد شده 100 گرم
    • رب گوجه‌­فرنگی نصف قاشق چایخوری
    • نمک 1 قاشق چایخوری
    • آب‌لیمو 3 تا 4 قاشق سوپخوری
    • شكر 1 قاشق سوپخوری
    • برنج ثلث پیمانه
    • آب گوشت یا آب 1 پیمانه
    • پیاز درشت 3 تا 4 عدد
    • آب برای پخت دلمه 2 پیمانه

    ادامه مطلب

  • نظرات() 
  • طرز تهیه املت عدس

    چهارشنبه 26 فروردین 1394

    Lentil-Omelette

    مواد لازم:

    • عدس – نصف پیمانه
    • كلم بروكلی خردشده – 225 گرم
    • پیاز قرمز حلقه شده – دو عدد
    • روغن مایع – دو قاشق غذاخوری
    • تخم‌مرغ – هشت عدد
    • آب یا شیر – سه قاشق غذاخوری
    • گوجه‌فرنگی كوچك حلقه شده – 200 گرم

    ادامه مطلب

  • نظرات() 
  • چهارشنبه 26 فروردین 1394

    آشپزی- کوفته بلغاری

    مواد لازم برای کوفته بلغاری:
    گوشت چرخ کرده : 250 گرم 
    سیر : 2 تا 3 حبه رنده شده 
    تلخون و مرزه : در صورت تازه بودن بک لیوان . اگر خشک بود یک قاشق غذاخوری پر 
    فلفل دلمه ای یک عدد بزرگ 
    سیب زمینی : یک عدد بزرگ که به صورت نگینی خرد شده 
    نمک و فلفل و زردچوبه و آبغوره به میزان لازم 
    رب یک قاشق غذاخوری
    ( این غذا عطر و طعم خوبی دارد )

    ادامه مطلب

  • نظرات() 
  • چهارشنبه 26 فروردین 1394

    کلم بروکلی

    کلم بروکلی یکی از سبزیجاتی است که استفاده از آن در آشپزی میتواند ضامن سلامتی شما باشد …

    ادامه مطلب

  • نظرات() 

  • آخرین پست ها


    نویسندگان



    آمار وبلاگ

    • کل بازدید :
    • بازدید امروز :
    • بازدید دیروز :
    • بازدید این ماه :
    • بازدید ماه قبل :
    • تعداد نویسندگان :
    • تعداد کل پست ها :
    • آخرین بازدید :
    • آخرین بروز رسانی :

    اَبر برچسبها