تبلیغات
مجله خانواده - طرز تهیه سوشی رولتی

مجله خانواده

طرز تهیه سوشی رولتی

یکشنبه 10 خرداد 1394

سوشی را می‌توان با هر آنچه که دوست دارید، پر کنید. به جای گوشت چرچنگ معمول، سالمون را امتحان کنید. با سس teriyaki و wasabi سرو کنید. 

Sushi-Roll

مواد لازم:

  • 2 فنجان برنج سفید دانه کوتاه، خام
  • ۳ قاشق سوپ‌خوری سرکه‌ی برنج 
  • ۳ قاشق سوپ‌خوری شکر سفید
  • ۱ و ½ قاشق چایخوری نمک 
  • ۴ ورق جلبک دریایی 
  • ½ خیار، پوست کنده، باریک خرد شده 
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری ترشی زنجبیل 
  • ۱ عدد آوکادو 
  • ۲۲۵ گرم گوشت خرچنگ، بدون پوست 

طرز تهیه:

  1. در ماهی‌تابه‌ای متوسط، ۱ و ۳/۱ فنجان آب بریزید تا بجوشد. برنج را درون آب بریزید تا بجوشد. حرارت را کم کنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد. در کاسه‌ای کوچک، سرکه‌ی برنج، شکر و نمک را مخوط کنید. مخلوط را به برنج بیافزائید.
  2. فر را از قبل در دمای ۳۰۰ درجه‌ی فارنهایت( ۱۵۰ درجه‌ی سانتی‌گراد) گرم نمائید. جلبک‌ها را بر روی سینی فر قرار داده و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه درون فر بگذارید تا گرم شوند.
    ورق های جلبک گرم شده را در وسط حصیر مخصوص تهیه‌ی سوشی بگذارید. دستان خود را مرطوب نمائید. با دست لایه‌ای نازک از مخلوط برنج برداشته و روی جلبک قرار دهید و روی آن را فشار دهید. ¼ از خیار، زنجبیل، آوکادو و خرچنگ را در وسط برنج جای دهید. انتهای حصیر را در دست گرفته و با ملایمت بر روی ترکیبات بغلتانید، همه را با هم جمع کنید و در عین حال به آرامی فشار دهید. تا انتها ادامه دهید تا شکل رولت شود. با مابقی محتویات ادامه دهید.
  3. هر رولت را با چاقوی مرطوب به ۴ تا ۶ تکه برش دهید.
کالری : 152 | چربی : 3.9g | پروتئین : 3.9g | کربوهیدرات : 25.8g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 2.4g | شکر : | نمک :703mg
زمان آماده سازی : 45 | زمان پخت : | زمان کل : 45

  • نظرات() 
  •  
    لبخندناراحتچشمک
    نیشخندبغلسوال
    قلبخجالتزبان
    ماچتعجبعصبانی
    عینکشیطانگریه
    خندهقهقههخداحافظ
    سبزقهرهورا
    دستگلتفکر

    آخرین پست ها


    نویسندگان



    آمار وبلاگ

    • کل بازدید :
    • بازدید امروز :
    • بازدید دیروز :
    • بازدید این ماه :
    • بازدید ماه قبل :
    • تعداد نویسندگان :
    • تعداد کل پست ها :
    • آخرین بازدید :
    • آخرین بروز رسانی :

    اَبر برچسبها