تبلیغات
مجله خانواده - طرز تهیه خوراک تورتیلینی پنیری با گوجه‌فرنگی و اسفناج

مجله خانواده

یکشنبه 10 خرداد 1394

یکی از دوستان مادرم این غذا را برای من تهیه می‌کرد. تورتیلینی پنیری را با گوجه‌فرنگی خامه‌ای و سس اسفناج سرو می‌نمود. من عاشقش هستم! 

Spinach-Tomato-Tortellini

مواد لازم:

  • ۱ بسته ( ۵۰۰ گرم) رشته‌ی تورتیلینی پنیری
  • ۱ قوطی ( ۴۵۰ گرم) گوجه‌فرنگی خردشده با سیر و پیاز
  • ۱ فنجان اسفناج تازه
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل 
  • ۱ و ½ قاشق چایخوری ریحان، خشک شده
  • ۱ قاشق چایخوری سیر، خردشده 
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری آرد سفید
  • ¾ فنجان شیر
  • ¾ فنجان خامه‌ی غلیظ
  • ¼ فنجان پنیر پارمزان، رنده شده 

طرز تهیه:

  1. قابلمه‌ای بزرگ برداشته و پر از آب نمائید و روی حررت قرار دهید. رشته‌های تورتیلینی‌ ر ا درون آب بریزید و اجازه دهید بپزند و نرم شوند که زمانی در حدود ۱۰ دقیقه کافیست.
  2. در همین حین که تورتیلینی‌ها آماده می‌شوند، گوجه‌فرنگی، اسفناج، نمک، فلفل، ریحان و سیر را ماهی‌تابه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. اجازه دهید این مواد بپزند، هر از گاهی آنها را هم بزنید تا حباب‌هایی روی آن پدیدار شود.
  3. در کاسه‌ای متوسط، آرد، شیر و خامه را مخلوط کنید. این مخلوط را همراه با پنیر پارمزان به محتویات ماهی‌تابه بیافزائید. اجازه دهید خوب حرارت ببینند، سپس حرارت را کم کنید تا ۲ دقیقه بجوشند و غلیظ شوند.
    تورتیلینی‌ها را آبکش کنید اما نگذارید که خشک شوند، سریعا آنها را به محتویات ماهی‌تابه اضافه کنید، خوب هم بزنید تا همه‌ی تورتیلینی‌ها به سس آغشته شوند و سرو کنید.
کالری : 400 | چربی : 19.7g | پروتئین : 14.8g | کربوهیدرات : 43.9g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 2.8g | شکر : | نمک :885mg
زمان آماده سازی : 20 دقیقه | زمان پخت : 20 دقیقه | زمان کل : 40 دقیقه

  • نظرات() 
  •  
    لبخندناراحتچشمک
    نیشخندبغلسوال
    قلبخجالتزبان
    ماچتعجبعصبانی
    عینکشیطانگریه
    خندهقهقههخداحافظ
    سبزقهرهورا
    دستگلتفکر

    آخرین پست ها


    نویسندگان



    آمار وبلاگ

    • کل بازدید :
    • بازدید امروز :
    • بازدید دیروز :
    • بازدید این ماه :
    • بازدید ماه قبل :
    • تعداد نویسندگان :
    • تعداد کل پست ها :
    • آخرین بازدید :
    • آخرین بروز رسانی :

    اَبر برچسبها