تبلیغات
مجله خانواده - طرز تهیه ساندویج پنیر خامه‌ای توسکانی( شهری در ایتالیا)

مجله خانواده

یکشنبه 10 خرداد 1394

پیش غذایی خوشمزه که می‌توان آن را در شب‌های مهمانی با نوشیدنی یا در شب‌هایی که به بازی مشغولید سرو کنید. آن را با انواع  نان تست فرانسوی که برش‌های باریکی خرده‌اند، سرو کنید.  

Tuscan-Cream-Cheese-Spread

مواد لازم:

  • ۲ بسته (۲۵۰ گرم) پنیر خامه‌ای نرم شده
  • ۲ قاشق چایخوری سیر، خردشده 
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ قوطی (۴۵۰ گرم) مغز کنگر فرنگی، شسته شده و خردشده
  • ½فنجان زیتون سیاه، خردشده
  • ۸ عدد پیازچه‌ی سبز، خردشده
  • ۱۰۰ گرم گوجه‌فرنگی‌ خشک شده، نرم شده و خردشده 
  • ¼ فنجان جعفری، خردشده
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری پیازچه‌ی کوهی

طرز تهیه:

  1. در کاسه‌ای متوسط، پنیر خامه‌ای، سیر و نمک را با هم ترکیب کنید؛ مغز کنگرفرنگی و زیتون را با این مواد مخلوط کنید.
  2. پیاز سبز، گوجه‌فرنگی، جعفری و پیازچه‌ها را با ملایمت اضافه نمائید و هم بزنید.
  3. به مدت چند ساعت یا حتی یک شب سالاد را در یخچال بگذارید تا طعم‌ها به خورد هم بروند؛ سپس سرو کنید.
کالری : 365 | چربی : 27.4g | پروتئین : 11.4g | کربوهیدرات : 20.8g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 5.1g | شکر : | نمک :1092mg

  • نظرات() 
  •  
    لبخندناراحتچشمک
    نیشخندبغلسوال
    قلبخجالتزبان
    ماچتعجبعصبانی
    عینکشیطانگریه
    خندهقهقههخداحافظ
    سبزقهرهورا
    دستگلتفکر

    آخرین پست ها


    نویسندگان



    آمار وبلاگ

    • کل بازدید :
    • بازدید امروز :
    • بازدید دیروز :
    • بازدید این ماه :
    • بازدید ماه قبل :
    • تعداد نویسندگان :
    • تعداد کل پست ها :
    • آخرین بازدید :
    • آخرین بروز رسانی :

    اَبر برچسبها