تبلیغات
مجله خانواده - طرز تهیه بروسکت بالزامیک

مجله خانواده

سه شنبه 5 خرداد 1394

پیش غذایی ساده که سرکه‌ی بالزامیک آن را کمی طعم تند به آن می‌بخشد. پیش از آنکه سرو کنید، اجازه دهید به مدت ۱ تا ۲ ساعت طعم‌ها به خوبی با یکدیگر آمیخته شوند. 

Balsamic-Bruschetta

مواد لازم:

  • ۸ عدد گوجه‌فرنگی شهر رم، خردشده 
  • ½ فنجان ریحان تازه، خردشده 
  • ¼ فنجان پنیر پارمزان، رنده شده 
  • ۲ حبه سیر، خردشده 
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری سرکه‌ی بالزامیک
  • ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون 
  • ¼ قاشق چایخوری نمک حلال
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه، تازه پودر شده 
  • ۱ قرص نان فرانسوی، تست شده و برش خرده 

طرز تهیه:

  1. در کاسه‌ای، گوجه‌فرنگی‌ها، ریحان‌، پنیر پارمزان و سیر را مخلوط کنید. سرکه بالزامیک، روغن زیتون، نمک حلال و فلفل را به آنها بیافزائید.  مواد حاصل  را بر روی برش‌های نان تست‌شده بریزید و سرو کنید.
کالری : 194 | چربی : 2.5g | پروتئین : 8.3g | کربوهیدرات : 35.2g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 2.2g | شکر : | نمک :471mg
زمان آماده سازی : 15 دقیقه | زمان پخت : | زمان کل : 15 دقیقه

  • نظرات() 
  •  
    لبخندناراحتچشمک
    نیشخندبغلسوال
    قلبخجالتزبان
    ماچتعجبعصبانی
    عینکشیطانگریه
    خندهقهقههخداحافظ
    سبزقهرهورا
    دستگلتفکر

    آخرین پست ها


    نویسندگان



    آمار وبلاگ

    • کل بازدید :
    • بازدید امروز :
    • بازدید دیروز :
    • بازدید این ماه :
    • بازدید ماه قبل :
    • تعداد نویسندگان :
    • تعداد کل پست ها :
    • آخرین بازدید :
    • آخرین بروز رسانی :

    اَبر برچسبها