تبلیغات
مجله خانواده - طرز تهیه سیب برشته

مجله خانواده

طرز تهیه سیب برشته

سه شنبه 5 خرداد 1394

دسری ساده که سرو آن با بستنی فوق‌العاده می‌شود. 

Apple-Crisp-II

مواد لازم:

مخصوص قالبی به ابعاد ۲۲ در ۳۳ سانت 

  • ۱۰ فنجان سیب، بدون پوست و هسته، خردشده 
  • ۱ فنجان شکر سفید
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری آرد سفید
  • ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین
  • ½ فنجان آب 
  • ۱ فنجان جوی پرک
  • ۱ فنجان آرد 
  • ۱ فنجان شکر قهوه‌ای، بسته‌بندی
  • ¼ قاشق چایخوری بیکینگ پودر 
  • ¼ قاشق چایخوری جوش شیرین 
  • ½ فنجان کره‌، آب شده 

طرز تهیه:

  1. فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت( ۱۷۵ درجه‌ی سانتی گراد) گرم نمائید.
  2. برش‌های سیب را در ظرف مورد نظر بریزید. شکر سفید، ۱ قاشق سوپ‌خوری آرد و پودر دارچین را با هم مخلوط نمائید و روی سیب‌ها بپاشید. سپس آب را روی همه مواد بریزید.
  3. جوی پرک، ۱ فنجان آرد، شکر قهوه‌ای، بیکینگ پودر، جوش‌شیرین و کره‌ی آب شده را با هم مخلوط کنید. روی مخلوط سیب و مواد دیگر که در ظرف آماده کرده بودید، بریزید.
  4. به مدت ۴۵ دقیقه در فری که از قبل گرم نموده بودید با حرارت ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت( ۱۷۵ درجه‌ی سانتی‌گراد) بپزید.
کالری : 316 | چربی : 8.6g | پروتئین : 2.4g | کربوهیدرات : 60.5g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 3.3g | شکر : | نمک :98mg
زمان آماده سازی : 30 دقیقه | زمان پخت : 30 دقیقه | زمان کل : 80 دقیقه

  • نظرات() 
  •  
    لبخندناراحتچشمک
    نیشخندبغلسوال
    قلبخجالتزبان
    ماچتعجبعصبانی
    عینکشیطانگریه
    خندهقهقههخداحافظ
    سبزقهرهورا
    دستگلتفکر

    آخرین پست ها


    نویسندگان



    آمار وبلاگ

    • کل بازدید :
    • بازدید امروز :
    • بازدید دیروز :
    • بازدید این ماه :
    • بازدید ماه قبل :
    • تعداد نویسندگان :
    • تعداد کل پست ها :
    • آخرین بازدید :
    • آخرین بروز رسانی :

    اَبر برچسبها