تبلیغات
مجله خانواده - طرز تهیه تخم‌مرغ پخته

مجله خانواده

سه شنبه 5 خرداد 1394

این تخم‌مرغ‌های خوشمزه با خامه، پیازچه و پنیر پارمزان تهیه می‌شوند. 

Shirred-Eggs

مواد لازم:

جهت تهیه‌ی ۱ قالب

  • ¼ قاشق چایخوری کره‌ی آب شده
  • ۲ قاشق چایخوری خامه‌ی غلیظ 
  • ۲ عدد تخم‌مرغ
  • نمک و فلفل جهت مزه‌دار کردن
  • ۱ قاشق چایخوری پیازچه‌ی تازه، خردشده
  • ۱ قاشق پنیر پارمزان، رنده شده

طرز تهیه:

  1. فر را از قبل در دمای ۳۲۵ درجه‌ی فارنهایت( ۱۶۵ درجه سانتی‌ گراد) گرم نمائید.
  2. قالب مخصوص فر به عمق ۱۸ سانت را برداشته و با کره چرب نمائید. خامه را درون قالب بریزید، سپس تخم‌مرغ را شکسته و بدون ‌آنکه زرده تخم‌مرغ را ناقص کنید روی خامه قرار دهید. از یک قاشق استفاده نمائید و زرده را در وسط قالب جای دهید، سپس نمک، فلفل، پیازچه و پنیر پارمزان را روی آن بپاشید.
  3. قالب را درون فری که از قبل گرم نموده بودید قرار دهید، اجازه دهید در حدود ۱۲ تا ۱۵ درون فر باشد تا سفیده‌ی آن پخته اما زرده‌ی آن نرم بماند. قالب را از فر خارج کنید، پیش از سرو اجازه دهید بین ۲ تا ۳ دقیقه استراحت کند.
کالری : 196 | چربی : 15.2g | پروتئین : 13.6g | کربوهیدرات : 1.2g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 0g | شکر : | نمک :571mg
زمان آماده سازی : 10دقیقه | زمان پخت : 15 دقیقه | زمان کل : 25 دقیقه

  • نظرات() 
  •  
    لبخندناراحتچشمک
    نیشخندبغلسوال
    قلبخجالتزبان
    ماچتعجبعصبانی
    عینکشیطانگریه
    خندهقهقههخداحافظ
    سبزقهرهورا
    دستگلتفکر

    آخرین پست ها


    نویسندگان



    آمار وبلاگ

    • کل بازدید :
    • بازدید امروز :
    • بازدید دیروز :
    • بازدید این ماه :
    • بازدید ماه قبل :
    • تعداد نویسندگان :
    • تعداد کل پست ها :
    • آخرین بازدید :
    • آخرین بروز رسانی :

    اَبر برچسبها