تبلیغات
مجله خانواده - طرز تهیه ساندویج بلوچیز و گردو

مجله خانواده

یکشنبه 3 خرداد 1394

این ساندویج مختصر را می‌توان به عنوان پیش غذا سرو نمود و گاهی من دوست دارم ساندویج برشته‌ای در کنار سالاد آن را سرو کنم.  

Blue-Cheese-Walnut-Toasts

مواد لازم:

مخصوص تهیه‌ی ۲۰ ساندویج

  • ۱ عدد باگت فرانسوی، برش خرده به ابعاد ۳ سانت 
  • ¼ فنجان کره‌ی آب شده
  • ۱۳۰ گرم پنیر بلوچیز، خردشده
  • ¼ فنجان کره، نرم شده
  • نمک و فلفل جهت مزه‌دار کردن 
  • ½ فنجان گردو، خردشده
  • ½ فنجان جعفری تازه، خردشده 

طرز تهیه:

  1. فر را از قبل در دمای ۴۰۰ درجه‌ی فارنهایت (۲۰۰ درجه‌ی سانتی‌گراد) گرم نمائید. یک طرف نان‌های برش خرده را به کره‌ی آب شده آغشته نمائید و روی کاغذ مخصوص فر بچینید، آن سمت از نان‌ها که به کره آغشته شده باید در بالا قرار گیرند. نان‌ها را درون فر بگذارید تا به مدت ۷ دقیقه بپزند و کمی تست شوند.
  2. در کاسه‌ای کوچک، بلوچیز ، کره‌ی نرم، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را روی نان‌های تست شده پخش کنید، سپس گردوهای خردشده را روی آنها بپاشید.
  3. به مدت ۶ دقیقه و مادامی که مواد ذوب و حبابی شوند، درون فر بگذارید. ساندویج‌های آماده شده را در بشقاب مخصوص سرو بچینید و با جعفری‌های خردشده تزئین نمائید.
کالری : 143 | چربی : 8.3g | پروتئین : 4.4g | کربوهیدرات : 13.4g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 0.8g | شکر : | نمک :280mg

  • نظرات() 
  •  
    لبخندناراحتچشمک
    نیشخندبغلسوال
    قلبخجالتزبان
    ماچتعجبعصبانی
    عینکشیطانگریه
    خندهقهقههخداحافظ
    سبزقهرهورا
    دستگلتفکر

    آخرین پست ها


    نویسندگان



    آمار وبلاگ

    • کل بازدید :
    • بازدید امروز :
    • بازدید دیروز :
    • بازدید این ماه :
    • بازدید ماه قبل :
    • تعداد نویسندگان :
    • تعداد کل پست ها :
    • آخرین بازدید :
    • آخرین بروز رسانی :

    اَبر برچسبها