تبلیغات
مجله خانواده - طرز تهیه خوراک مخصوص گیاهخواران

مجله خانواده

یکشنبه 3 خرداد 1394

این خوراک، نسخه‌ی گیاهی یکی از غذاهای سنتی فرانسه است. اگر زمان کافی برای پخت این غذا دارید، اجازه دهید لوبیاها چند ساعتی جوش بخورند. 

Vegetarian-Cassoulet

مواد لازم:

  • ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
  • ۱ عدد پیاز
  • ۲ عدد هویج، پوست کنده و خرد شده
  • ۴۵۰ گرم لوبیای سفید، یک شب خیس خورده
  • ۴ فنجان قارچ، پخته شده
  • ۱ لیتر عصاره‌ی سبزیجات
  • ۱ عدد برگ بو
  • ۴ شاخه‌ی کوچک جعفری تازه 
  • ۱ شاخه‌ی کوچک رزماری تازه
  • ۱ شاخه‌ی کوچک آویشن تازه، خرد شده
  • ۱ شاخه‌ی کوچک سبزی معطر 
  • ۱ عدد سیب‌زمینی بزرگ، پوست کنده و مکعبی خردشده

طرز تهیه:

  1. روغن را در ماهی تابه‌ای کوچک ریخته و روی حرارت ملایم گرم نمائید. پیاز و هویج را درون ماهی‌تابه ریخته و تفت دهید تا نرم شوند.
  2. لوبیاها، هویج و پیاز، قارچ پخته، عصاره‌ی سبزیجات و برگ بو را درون آرام‌پز بریزید. مقداری آب روی مواد بریزید تا سطح آن را بپوشاند. جعفری، رزماری، آویشن و سبزی معطر را به هم ببندید و به آرام‌پز اضافه کنید. اجازه دهید به مدت ۸ ساعت با حرارت ملایم بپزند.
  3. سیب‌زمینی را به مواد پخته شده بیافزائید و اجازه دهید به مدت ۱ ساعت دیگر فرایند پخت ادامه یابد. پیش از سرو سبزیجات را دربیاورید.
کالری : 279 | چربی : 4.4g | پروتئین : 15.3g | کربوهیدرات : 47.2g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 16g | شکر : | نمک :141mg
زمان آماده سازی : 20 دقیقه | زمان پخت : 540 دقیقه | زمان کل : 560 دقیقه

  • نظرات() 
  •  
    لبخندناراحتچشمک
    نیشخندبغلسوال
    قلبخجالتزبان
    ماچتعجبعصبانی
    عینکشیطانگریه
    خندهقهقههخداحافظ
    سبزقهرهورا
    دستگلتفکر

    آخرین پست ها


    نویسندگان



    آمار وبلاگ

    • کل بازدید :
    • بازدید امروز :
    • بازدید دیروز :
    • بازدید این ماه :
    • بازدید ماه قبل :
    • تعداد نویسندگان :
    • تعداد کل پست ها :
    • آخرین بازدید :
    • آخرین بروز رسانی :

    اَبر برچسبها