تبلیغات
مجله خانواده - طرز تهیه کوفته قلقلی به سبک باوارین

مجله خانواده

یکشنبه 27 اردیبهشت 1394

این کوفته‌ها بسیار ساده و خوشمزه هستند؛ کوفته‌ها به آرامی در آرام‌پز پخته می‌شوند. وقتی خودم آنها را تهیه می‌کنم دوست دارم یک قوطی کمپوت آناناس به آنها اضافه کنم، اما بعد تصمیم می‌گیرم که به جای آب از آب‌آناناس استفاده کنم. 

bavarian-style-meatballs

مواد لازم:

  • ۳۵۰ گرم سس  گوجه‌فرنگی چیلی
  • ۱ قوطی( ۵۰۰ گرم) سس کرن‌بری 
  • ۸۵۰ گرم کلم باواریین، آبکش نشده 
  • ۱ فنجان آب
  • ۱ فنجان شکر قهوه‌ای 
  • ۱ قوطی (۵۰۰ گرم) گوشت‌ قلقلی منجمد

طرز تهیه:

  1. در کاسه‌ی متوسطِ هم‌زن، سس چیلی، سس کرن‌بری، کلم، آب و شکر قهوه‌ای را مخلوط کنید. به خوبی آنها را با هم ترکیب کنید. سس و گوشت‌های قلقلی را را در آرام‌پز بریزید، به آرامی هم بزنید.
  2. درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید با دمای ملایم به مدت ۴ ساعت بپزند. هر از گاهی آنها را هم بزنید تا سس‌ها به خورد قلقلی‌ها بروند.
کالری : 494 | چربی : 17.1g | پروتئین : 11.5g | کربوهیدرات : 76.7g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 6g | شکر : 0 | نمک :1954mg
زمان آماده سازی : 5 | زمان پخت : 240 | زمان کل : 245

  • نظرات() 
  •  
    لبخندناراحتچشمک
    نیشخندبغلسوال
    قلبخجالتزبان
    ماچتعجبعصبانی
    عینکشیطانگریه
    خندهقهقههخداحافظ
    سبزقهرهورا
    دستگلتفکر

    آخرین پست ها


    نویسندگان



    آمار وبلاگ

    • کل بازدید :
    • بازدید امروز :
    • بازدید دیروز :
    • بازدید این ماه :
    • بازدید ماه قبل :
    • تعداد نویسندگان :
    • تعداد کل پست ها :
    • آخرین بازدید :
    • آخرین بروز رسانی :

    اَبر برچسبها