تبلیغات
مجله خانواده - طرز تهیه خوراک مرغ آلمانی

مجله خانواده

یکشنبه 27 اردیبهشت 1394

سینه‌ی مرغ بدون استخوان که با کلم پخته و با سس باربیکیو پوشیده شده است. گرچه غذایی متمایز به نظر می‌رسد اما خوشمزه است! یکی از محبوب‌ترین غذاها در خانواده ماست. سس باربیکیو طعمی شیرین بهکلم می‌بخشد. من دوست دارم این غذا را با پوره‌ی سیب‌زمینی سرو کنم. 

German-Chicken

مواد لازم:

  • ۴ تکه سینه‌ی مرغ، بدون پوست و استخوان
  • ۱ فنجان سس باربیکیو
  • ۷۰۰ گرم کلم 

طرز تهیه:

  1. فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت ( ۱۷۵درجه‌ی) سانتی‌گراد گرم نمائید.
  2. در ظرف مخصوص فر به ابعاد ۲۷ در ۴۰، یک لایه کلم بچینید. سینه‌های مرغ را روی کلم‌ها قرار دهید. سس باربیکیو را روی مرغ‌ها بریزید. درب ظرف را بپوشانید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که مرغ‌ها کاملا پخته و عصاره آن خارج شود، در فر بپزند.
کالری : 253 | چربی : 1.9g | پروتئین : 28.6g | کربوهیدرات : 29.2g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 4.5g | شکر : 0 | نمک :1794mg

  • نظرات() 
  •  
    لبخندناراحتچشمک
    نیشخندبغلسوال
    قلبخجالتزبان
    ماچتعجبعصبانی
    عینکشیطانگریه
    خندهقهقههخداحافظ
    سبزقهرهورا
    دستگلتفکر

    آخرین پست ها


    نویسندگان



    آمار وبلاگ

    • کل بازدید :
    • بازدید امروز :
    • بازدید دیروز :
    • بازدید این ماه :
    • بازدید ماه قبل :
    • تعداد نویسندگان :
    • تعداد کل پست ها :
    • آخرین بازدید :
    • آخرین بروز رسانی :

    اَبر برچسبها