تبلیغات
مجله خانواده - طرز تهیه خوراک مرغ با سیر، ریحان و جعفری

مجله خانواده

یکشنبه 20 اردیبهشت 1394

بسیار ساده! مرغ پخته را با سیر، جعفری، ریحان، گوجه فرنگی و فلفل قرمز خشک شده طعم دار کنید. شامی ساده.  


Chicken-with-Garlic-Basil-and-Parsley

مواد لازم:

  • ۱ قاشق سوپ‌خوری جعفری خشک شده، پودر شده 
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری ریحان، خشک شده  
  • ۴ تکه سینه مرغ بدون پوست و استخوان
  • ۴ حبه سیر، باریک خرد شده 
  • ½ قاشق چایخوری نمک 
  • ½ قاشق چایخوری فلفل قرمز خشک شده، پودر شده
  • ۲عدد گوجه فرنگی، خردشده 

طرز تهیه:

  1. فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت ( ۱۷۵ درجه سانتی گراد) گرم نمائید. یک ظرف مخصوص فر به ابعاد ۲۳ در ۳۲ براشته و با اسپری روغن چرب نمائید.
  2. ۱ قاشق جعفری و ۱ قاشق ریحان را در کل ظرفی که چرب نموده بودید، پخش نمائید. تکه‌های مرغ را در ظرف بچینید و سیرهای باریک خرد شده را روی آن بپاشید. در کاسه‌ای کوچک مابقی جعفری‌ها، ریحان‌ها، نمک و فلفل قرمز را مخلوط نمائید؛ و روی تمام تکه‌های مرغ بپاشید. برش‌های گوجه فرنگی را روی مرغ‌ها بچینید.
  3. درب ظرف را با فویل پوشانده، به مدت ۲۵ دقیقه در فری که از قبل گرم نموده بودید، قرار دهید و اجازه دهید مرغ‌ها پخته شوند. فویل را بردارید و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه درون فر قرار دهید.
کالری : 150 | چربی : 3.1g | پروتئین : 25.6g | کربوهیدرات : 4.1g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 1.3g | شکر : 0 | نمک :355mg
زمان آماده سازی : 10 | زمان پخت : 40 | زمان کل : 50

  • نظرات() 
  •  
    لبخندناراحتچشمک
    نیشخندبغلسوال
    قلبخجالتزبان
    ماچتعجبعصبانی
    عینکشیطانگریه
    خندهقهقههخداحافظ
    سبزقهرهورا
    دستگلتفکر

    آخرین پست ها


    نویسندگان



    آمار وبلاگ

    • کل بازدید :
    • بازدید امروز :
    • بازدید دیروز :
    • بازدید این ماه :
    • بازدید ماه قبل :
    • تعداد نویسندگان :
    • تعداد کل پست ها :
    • آخرین بازدید :
    • آخرین بروز رسانی :

    اَبر برچسبها