تبلیغات
مجله خانواده - طرز تهیه جوجه‌ی پنجابی در عصاره‌ی گوشت غلیظ

مجله خانواده

یکشنبه 20 اردیبهشت 1394

این نوع خوراک جوجه‌ی کاری در عصاره‌ی گوشت غلیظ با طعم فلفلی دلچسب است اما چندان هم تند نیست. البته برحسب ذائقه خود می‌توانید با افزودن فلفل تندی آن را تنظیم نمائید.

Punjabi-Chicken-in-Thick-Gravy

مواد لازم:

  • ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن نباتی
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری کره‌ی آب شده 
  • ۸ عدد ران مرغ، پوست کنده
  • ۱ قاشق چایخوری پودر زیره‌ی سبز
  • ۱ عدد پیاز، خرد شده
  • ۵ حبه سیر، خرد شده 
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری زنجبیل تازه، خردشده
  • ۱ عدد گوجه فرنگی کوچک، درشت خردشده
  • ۱ قاشق چایخوری رب گوجه‌فرنگی
  • ۱ قاشق چایخوری ادویه‌ی‌هندی garam masala
  • ۱ قاشق چایخوری زردچوبه
  • ۱ عدد فلفل چیلی تخم دار، خرد شده 
  • ۱ فنجان آب 
  • ¼ فنجان گشنیز تازه

طرز تهیه:

  1. روغن و کره‌ی آب شده را در ماهی‌تابه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. زیره را درون روغن ریخته و اجازه دهید پخته شود تا رنگ زیره‌ها تغییر نماید. سپس پیاز را درون ماهی‌تابه ریخته  و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا بپزند و شفاف شوند. سیر و زنجبیل را اضافه کنید؛ به هم زدن ادامه دهید تا پیازها طلایی شوند، که زمانی در حدود ۵ دقیقه نیاز است. گوجه، رب گوجه، ادویه‌ی‌هندی garam masala ، زردچوبه و فلفل چیلی را به همراه آب به مواد داخل ماهی‌تابه بیافزائید و اجازه دهید باز هم به مدت ۵ دقیقه بپزند. مرغ‌ها را درون سس بخوابانید؛ تا سس روی ران‌ها را بگیرد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید که مرغ‌ها کاملا پخته شوند که در حدود ۴۰ دقیقه طول می‌کشد. گشنیزها را به عنوان چاشنی روی مرغ‌ها بریزید و سرو کنید.

  • نظرات() 
  •  
    لبخندناراحتچشمک
    نیشخندبغلسوال
    قلبخجالتزبان
    ماچتعجبعصبانی
    عینکشیطانگریه
    خندهقهقههخداحافظ
    سبزقهرهورا
    دستگلتفکر

    آخرین پست ها


    نویسندگان



    آمار وبلاگ

    • کل بازدید :
    • بازدید امروز :
    • بازدید دیروز :
    • بازدید این ماه :
    • بازدید ماه قبل :
    • تعداد نویسندگان :
    • تعداد کل پست ها :
    • آخرین بازدید :
    • آخرین بروز رسانی :

    اَبر برچسبها