ramadan-food

موادلازم:

  • جو= ۱۰۰ گرم 
  • نخود= ۷۰ گرم 
  • لوبیا= ۷۰ گرم 
  • برنج= ۲ ق غ 
  • عدس= ۷۰ گرم 
  • سبزی آش= (تره ، جعفری، گشنیز، اسفناج ، شوید) ۵۰۰ گرم 
  • پیاز داغ= ۲ ق س 
  • سیر= ۲ حبه 
  • نمک، فلفل، زردچوبه و نعنا= به میزان لازم
  • کشک= ۱۰۰ گرم 
  • عصاره قلم =۱ پ

طرز تهیه :

ابتدا جو و برنج را در ظرفی کاملاً می پزیم، سپس نخود و لوبیا را نیز در ظرفی دیگر پخته و عدس را نیز می پزیم بعد آنها را با هم ترکیب نموده سبزی و عصاره قلم و سیر رنده شده را اضافه کرده و اجازه می دهیم کاملاً جا افتاده شود در این فاصله ۳/۲ از پیاز داغ را نیز داخل آش ریخته و بعد از آنکه کاملاً پخته و جا افتاده شد (در این بین باید کاملاً هم زده شود که ته نگیرد) داخل ظرف ریخته و روی آن را با پیاز داغ و نعنا داغ و کشک تزئین می کنیم.

منبع