trout-recipe

مواد لازم برای 4 نفر:

  • قزل‌آلای درسته 4 عدد
  • آب لیموترش 1 عدد
  • نمك 1 قاشق چایخوری
  • سیر 2 حبه
  • شوید خشك 4 قاشق چایخوری
  • جعفری تازه 4 قاشق چایخوری
  • پنیر فتا 200 گرم
  • نمك و فلفل به میزان لازم
  • ژامبون چرب 200 گرم
  • پیاز كوچك نگینی خرد شده 2 عدد
  • كره 1 قاشق غذاخوری
  • آب سبزیجات (قرص سبزیجات) 125 میلی‌لیتر

طرز تهیه:
فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن كنید تا گرم شود. شكم ماهی را شكاف دهید تا پهن شود. تیغ وسط را خارج كنید. داخل شكم ماهی را با آبلیمو و نمك مزه‌دار كنید. سیر را خرد كرده با سبزیجات، پنیر و نمك و فلفل مخلوط كنید و با این مواد شكم ماهی را پر كنید. ماهی را در ورقه‌های ژامبون درسته پیچیده و با نخ محكم كنید. ماهی را به مدت 30 دقیقه در كره، داغ كرده داخل فر بگذارید تا مغز پخت شود.پیازهای نگینی را با كره سرخ كرده، آب سبزیجات را افزوده و به مدت 5 دقیقه بگذارید تا بپزد. در مرحله پایانی پخت (10 دقیقه آخر) روی ماهی بریزید. 
این ماهی در كنار پوره سیب‌زمینی و كاهو سرو می‌شود.