میگو پلو

مواد لازم:

  • برنج 500 گرم
  • نخودفرنگی پخته 250 گرم
  • میگوی تمیز شده 200 گرم
  • پیاز متوسط 1 تا 2 عدد
  • نمك، فلفل و ادویه به دلخواه
  • گوجه‌فرنگی 2 تا 3 عدد
  • زعفران به میزان لازم
  • روغن مایع به میزان لازم
  • كره 25 گرم

طرز تهیه:
پیاز را خلال كنید و در ماهیتابه‌ای با كمی روغن مایع مخصوص سرخ كردنی سرخ كنید. گوجه‌فرنگی‌های نگینی خرد شده را نیز اضافه كنید و بعد نخودسبز پخته، نمك، فلفل و ادویه را بیفزایید و میگوهای تمیز شده را اضافه كنید. لازم به ذكر است كه روش صحیح تمیز كردن میگو در شماره‌های قبل مجله هنر آشپزی توضیح داده شده است.بعد از 5 دقیقه مخلوط را از روی حرارت بردارید و كره و زعفران آب كرده را بیفزایید. برنج را آبكش كنید. لابه‌لای برنج آبكش شده از مخلوطی كه آماده كرده‌اید بریزید و بگذارید دم بكشد. بعد از دم كشیدن در ظرف مخصوص بكشید و روی آن را با پیاز سرخ كرده و گوجه‌فرنگی نگینی شده تزیین كنید. نوش جان!