آشپزی- کوفته بلغاری

مواد لازم برای کوفته بلغاری:
گوشت چرخ کرده : 250 گرم 
سیر : 2 تا 3 حبه رنده شده 
تلخون و مرزه : در صورت تازه بودن بک لیوان . اگر خشک بود یک قاشق غذاخوری پر 
فلفل دلمه ای یک عدد بزرگ 
سیب زمینی : یک عدد بزرگ که به صورت نگینی خرد شده 
نمک و فلفل و زردچوبه و آبغوره به میزان لازم 
رب یک قاشق غذاخوری
( این غذا عطر و طعم خوبی دارد )

طرز تهیه کوفته بلغاری :
گوشت و سیر و مرزه و ترخون و نمک و فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط میکنیم و ورز میدهیم و به اندازه یک گردو مواد را گلوله ای میکنیم. پیاز را سرخ میکنیم و به آن زردچوبه و فلفل اضافه می کنیم و بعد گوجه خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده را به آن اضافه کرده و درب ظرف را میبندیم و صبر می کنیم تا گوجه ها نیم پز شود . بعد گلوله های آماده شده را اضافه میکنیم و باز هم در ظرف را میبندیم و صبر میکنیم تا گلوله های گوشتی کمی به اصطلاح خودش را بگیرد سپس رب را در یک لیوان آب جوش حل کرده و نمک میزنیم و به مواد اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میگذاریم بپزد و در آخر کمی آبغوره به آن اضافه میکنیم. ( در صورت تمایل ) 
هنگام خوردن سیب زمینی سرخ شده را نیز به آن اضافه میکنیم . 
این غذا را مانند خورشت ها با برنج میتوان خورد .